telefon +48 602 268 951     mail  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


WESELA

MENU WESELA -Powitanie -szampan .OBIAD -Rosół (kremy  ),II danie -Rolada wp ,(wołowa) d/w ,Udko z kurczaka (kaczki) d/w ,Kluski białe ,ciemne (ziemniaki),Kapusta zasm. czerw.

 DESER -Pucharek lodowy -Tort weselny -Ciasto -Słodycze -owoce .

 PŁYTA ZIMNA -Półmisek wędlin zimnych mięs ,deska serów ,ser camembert na ciepło,pasztet pieczony,tymbalik drobiowy,szynka z warzywami w galarecie,polędwiczki w galarecie,śledziki w oleju,-frankfuterki,skrzydełka ze śliwką zawijane w boczku,/pałeczki  drob.-d/w.Pomidory w sosie serowo czosnkowym,jajka faszerowane,babeczki faszerowane z łososiem,Sałatki dwa rodzaje do ustalenia ,pieczywo, masło.  KOLACJA  I-Devolay (Filet z Kurczaka po parysku ,kotleciki drob-serowe}d/w ,Ziemniaki pieczone {frytki} ,zestaw surówek ,warzywa gotowane d/w .KOLACJA II-Barszcz,krokiet mięsny {lub  z kapustą i grzybami ) ,Żurek  w chlebie z białą kiełbaską i jajkiem ,Strogonoff (bogracz ),d/wyb.Napoje ciepłe bez ograniczeń .Napoje zimne i alkohol (bez Piwa ) można mieć swoje.Całe Menu jest propozycją  ,całość ustalamy indywidualnie .

catering

MENU