MENU WESELA -Powitanie -szampan .OBIAD -Rosół (kremy ),II danie -Rolada wp ,(wołowa) d/w ,Udko z kurczaka (kaczki) d/w ,Kluski białe ,ciemne (ziemniaki),Kapusta zasm. czerw.
DESER -Pucharek lodowy -Tort weselny -Ciasto -Słodycze -owoce .
PŁYTA ZIMNA -Półmisek wędlin zimnych mięs ,deska serów ,ser camembert na ciepło,pasztet pieczony,tymbalik drobiowy,szynka z warzywami w galarecie,polędwiczki w galarecie,śledziki w oleju,-frankfuterki,skrzydełka ze śliwką zawijane w boczku,/pałeczki drob.-d/w.Pomidory w sosie serowo czosnkowym,jajka faszerowane,babeczki faszerowane z łososiem,Sałatki dwa rodzaje do ustalenia ,pieczywo, masło. KOLACJA I-Devolay (Filet z Kurczaka po parysku ,kotleciki drob-serowe}d/w ,Ziemniaki pieczone {frytki} ,zestaw surówek ,warzywa gotowane d/w .KOLACJA II-Barszcz,krokiet mięsny {lub z kapustą i grzybami ) ,Żurek w chlebie z białą kiełbaską i jajkiem ,Strogonoff (bogracz ),d/wyb.Napoje ciepłe bez ograniczeń .Napoje zimne i alkohol (bez Piwa ) można mieć swoje.Całe Menu jest propozycją ,całość ustalamy indywidualnie .